2015. július 8., szerda

Munkaszaki blog - INDULÁS

A mai nappal (2015. július 8.) elindul a Munkaszaki Blog oldal, amely a Munkaszaki.hu oldal szerves részét fogja képezni a jövőben.

Az egy éve indított Munkaszaki.hu honlapon folyamatosan elérhetők információk jogszabályokról, munkavédelmi kiadványokról és a Munkaszaki FACEBOOK oldalán számos vonatkozó hír és aktualitás is megjelenik, napi szinten. A levelezőlistánkra már közel félszáz, munkavédelem területén dolgozó kolléga jelentkezett, de természetesen bármikor van lehetőség a csatlakozásra. Részletek a honlapon.

Fejlesztéseink sorába illeszkedik a most induló Munkaszaki Blog, amely szándékunk szerint mindig egy-egy fontos, aktuális, illetve közérdeklődésre számot tartó, főképp munkavédelmi tárgyú bejegyzés megjelenési felülete lesz, ahol a választott témáról részleteiben értekezünk. Írásokkal, fényképekkel, infografikákkal, színesen, közérthetően.



A Munkaszaki projekt olyan közösségi elgondolás, ahol munkavédelmi szakemberek, szakmérnökök, szakértők, munkavédelmi képviselők és a munkavédelem bármely területével aktívan foglalkozók gyűlhetnek össze, cserélhetnek tapasztalatot. Jelen blogot jómagam mint az oldal létrehozója, ötletgazdája készítem, a webes megjelenítésen, grafikai tervezésen és a szakmai szövegeken át.

2015. júliusában felsőfokú munkavédelmi szakképzettséget szereztem (BME), a képzés során elsajátított tudást pedig szeretném ebben a formában is hasznosítani az érdeklődők számára.



A Munkaszaki honlapján, Facebook oldalán és immár blogján is értékként valljuk a közérthetőséget, a szakmaiságot, valamint működésünk által azt, hogy a munkavédelem társadalmasításához tevőlegesen is hozzájárulhassunk.

Tájékoztatjuk a munkavállalókat, a munkaadókat és a további, szélesebb körű informálásban részt vevő, médiában dolgozó érdeklődőket is, illetve adott esetben a megfelelő fórumokon szakmai véleményünket, álláspontunkat megosztjuk.
Facebook oldalunk itt lájkolható:
Üdvözlettel a Munkaszaki projekt ötletgazdája,
Kovács László
munkavédelmi szakember


kowako@gmail.com
LinkedIn oldalam

http://munkaszaki.hu
http://fb.com/munkaszaki





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése